SESSIÓ INFORMATIVA PER AL PROCÉS PARTICIPTATIU DE L’HORT DEL FLEQUER

Us convidem a la sessió informativa “DEFINICIÓ D’USOS PÚBLICS DE L’HORT DEL FLEQUER. PROCÉS PARTICIPATIU” que tindrà lloc divendres 8 de març, a les 20h,  a l’edifici 1 d’Octubre. 

L’Ajuntament té la voluntat de destinar l’Hort del Flequer a l’ús públic, per tal de contribuir a la millora urbana del municipi i al seu desenvolupament comunitari. Per aquest motiu cal definir un projecte de reforma de la parcel·la que tindrà en compte l’entorn més immediat ( Jardí de l’Olivera de la plaça, plaça de l’Ajuntament, edifici de l’antic Ajuntament i xarxa de carrers)

Aquest projecte de reforma anirà acompanyat d’un procés de participació ciudadana, que recollirà valoracions i propostes que l’Ajuntament prendrà en consideració a l’hora de definir i desenvolupar el projecte.

El procés participatiu que iniciem es dividirà en dues fases:

  • Fase inicial (prèvia a l’elaboració de la proposta de reforma): Qüestionari en línia obert a la ciutadania i primer taller participatiu de caràcter presencial. Els resultats d’aquesta primera fase permetran elaborar la proposta inicial de reforma.
  • Segona fase (posterior a l’elaboració de la proposta de reforma): Segon taller participatiu per debatre i validar amb la ciutadania la proposta tècnica presentada.

 

CALENDARI : 

Divendres, 8 de març : Sessió informativa. 

Del 8 de març fins a final de mes: accés obert  al qüestionari 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScEraQHnmMZeGx6aJ7hNJDKf-jQo5A97__ojHr7DrpEHnt72g/closedform

Divendres, 22 de març : Primer taller participatiu

Durant el mes de maig : Segon taller participatiu per presentar i debatre la proposta de reforma

 

Us animem a participar activament en aquest procés participatiu i us convidem a la sessió informativa on comptarem amb la presència de “Neòpolis”, consultoria especialitzada en el disseny i dinamització de processos de participació ciutadana.