DIADA DE SANT JORDI 2024

Parada de llibres, roses, plantes i rosers al recinte del Centre Cívic, de 8:00h a 19:00h. Feu les vostres reserves trucant o via whatsApp al 690 215 902. ORGANITZA : Associació de Famílies de l'escola de Garrigàs.

V MARXA DEL GARRÍ

El pròxim diumenge 14 d'abril,  la Comissió de Joves de Garrigàs organtiza la V Marxa del Garrí. Preinscripcions obertes fins a l'11 d'abril al Centre Cívic de Garrigàs o a curses.cat. Us hi esperem!

PRIMER TALLER PARTICIPATIU DE L’HORT DEL FLEQUER

Us convidem al Taller participatiu de l'Hort del Flequer el pròxim divendres 22 de març a les 19:30h a l'edifici 1 d'Octubre. Recordeu també que teniu disponible el qüestionari en línia obert a tota la ciutadania. Els resultats d'aquesta primera fase han de permetre elaborar la proposta inicial de reforma d'aquest espai. Participeu-hi!     QÜESTIONARI : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScEraQHnmMZeGx6aJ7hNJDKf-jQo5A97__ojHr7DrpEHnt72g/closedform

MARXA SOLIDÀRIA DE L’ESCOLA GARRIGÀS

L'AFA de Garrigàs, organitza una marxa solidària el pròxim dissabte 16 de març. Aquesta és una inciativa a benefici de l'entitat "La Xarxa de l'Alt Empordà". El preu de la inscripció és un producte de primera necessitat (oli, arrós, farina, bolquers...) que es donarà íntegrament a la Xarxa. El recorregut de la marxa és apte per a tothom, del més petit al més gran. Animeu-vos a participar! La inscripció es pot fer a través del còdi QR que trobareu al cartell o bé el mateix dia de la marxa, a partir de les 9:30h. Us hi esperem!

XOCOLATADA SOLIDÀRIA 2024

Dissabte 2 de març a les 17:00h vine a la Xocolatada Solidària al Centre Cívic de Garrigàs! La Xocolatada Solidària és una activitat a benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu. L’objectiu és recaptar fons per a la recerca del càncer infantil. Ens hi ajudeu? Busquem patrocinadors per organitzar el berenar i els tallers per la mainada que hi participa. Si teniu una empresa i voleu formar part del grup de patrocini ho podeu fer contactant amb l'Associació Balcó de l'Empordà a través del  whatsApp  693 72 38 75. Si sou particulars, us convidem el dissabte 2 de març, a participar d’aquesta iniciativa solidària i aportar el vostre donatiu a canvi d’una xocolata boníssima! Moltes gràcies!

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “DANIEL LLEIXÀ. Tòrcul i Creativitat”

Diumenge 25 de febrer, a les 12 del migdia a l'edifici 1 d'Octubre, presentació del llibre "DANIEL LLEIXÀ, Tòrcul i creativitat".La presentació anirà a càrrec de la historiadora de l'art Mariona Seguranyes i comptarà amb la presència de Francesc Miralles, escriptor de l'obra; Daniel Lleixà, mestre pintor i Pilar Bosch, alcaldessa de Garrigàs. Finalitzarà l'acte amb un vermut per als assistents i una exposició de l'obra de l'artista.

1 2 3 21