XOCOLATADA SOLIDÀRIA 2024

Dissabte 2 de març a les 17:00h vine a la Xocolatada Solidària al Centre Cívic de Garrigàs! La Xocolatada Solidària és una activitat a benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu. L’objectiu és recaptar fons per a la recerca del càncer infantil. Ens hi ajudeu? Busquem patrocinadors per organitzar el berenar i els tallers per la mainada que hi participa. Si teniu una empresa i voleu formar part del grup de patrocini ho podeu fer contactant amb l'Associació Balcó de l'Empordà a través del  whatsApp  693 72 38 75. Si sou particulars, us convidem el dissabte 2 de març, a participar d’aquesta iniciativa solidària i aportar el vostre donatiu a canvi d’una xocolata boníssima! Moltes gràcies!

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “DANIEL LLEIXÀ. Tòrcul i Creativitat”

Diumenge 25 de febrer, a les 12 del migdia a l'edifici 1 d'Octubre, presentació del llibre "DANIEL LLEIXÀ, Tòrcul i creativitat".La presentació anirà a càrrec de la historiadora de l'art Mariona Seguranyes i comptarà amb la presència de Francesc Miralles, escriptor de l'obra; Daniel Lleixà, mestre pintor i Pilar Bosch, alcaldessa de Garrigàs. Finalitzarà l'acte amb un vermut per als assistents i una exposició de l'obra de l'artista.

DONEM SUPORT A LA PAGESIA CATALANA 

L'AJUNTAMENT DE GARRIGÀS DONA SUPORT A LA PAGESIA CATALANA I A LES SEVES REIVINDICACIONS: AJUTS DAVANT LA SEQUERA; PREUS JUSTOS I MILLORA D'INCENTIUS FISCALS; REDUCCIÓ DE LA BUROCRÀCIA; COBRAMENT URGENT DELS AJUTS PENDENTS; CONTROLS MEDIAMBIENTALS DELS PRODUCTES QUE VENEN DE FORA; FER FRONT A LES PLAGUES DE FAUNA I ASSEGURAR EL RELLEU GENERACIONAL.

EL NOM DE LA NOSTRA ESCOLA . PROCÉS PARTICIPATIU

Aquest curs escolar escollirem NOM per a l'escola de Garrigàs a través d'un procés participatiu. S'ha creat una comissió de treball encarregada de definir les bases d'aquest procés i vetllar per recollir l'opinió de tothom. Aquesta comissió té represtentació de l'equip docent, dels alumnes i antics alumnes, de les famílies, de l'Ajuntament, dels grups polítics municipals i de la gent gran. Si teniu una proposta  podeu enviar-la al correu electrònic "nomescoladegarrigas@gmail.com" o bé dipositar-la directament a la bústia de l'escola, de l'Ajuntament o de l'Ampa. Teniu temps fins al 30 de gener! Recordeu indicar el vostre nom, telèfon i correu de contacte, el nom que proposeu i una argumentació de per què proposeu aquest nom.  Esperem les vostres suggerències!

VISITA DELS REIS D’ORIENT

Els Reis d'Orient han arribat avui a Garrigàs i han rebut la clau que, en una nit màgica com la d'avui, obre les portes de totes les cases del municipi. Ja ho sabeu, a dormir ben aviat perquè Ses Majestats puguin portar-nos molts regals. Visca els tres Reis d'Orient!!

L’APLEC DE SANTA LLÚCIA AMB LA MARATÓ DE TV3

L'Aplec de Santa Llúcia de Tonyà ha estat, un any més, una jornada de germanor i de molta solidaritat. Conjuntament amb Siurana i Vilamalla hem organitzat l'activitat a favor de la Marató de TV3. A l'esplanada de l'ermita s'hi ha fet la Missa, les sardanes i la tradicional crema de romaní. Tots els assistents han pogut gaudir d'una botifarrada popular i participar en el sorteig d'una magnífica panera Garrigàs ha recaptat un total de 207 euros i l'Ajuntament fa un donatiu per aquest mateix import. Per tant, el donatiu final del nostre municipi a favor de la Marató d'enguany és de 414 euros! Moltes gràcies a totes les persones voluntàries que ho heu fet possible i gràcies també a totes les que hi heu participat.

1 2 3 8