REVETLLA DE SANT JOAN 2024

L'Associació Balcó de l'Empordà  organitza la revetlla de Sant Joan a Garrigàs. Sopar popular i actuació del Trio Calavera.  Inscripcions i reserves al 693 723 875 fins al 19 de juny.

COMUNICAT EN RELACIÓ AL PDU LOGIS EMPORDÀ

Garrigàs, juntament amb els tres municipis limítrofs al projecte (Siurana, Sant Miquel de Fluvià i Palau de Santa Eulàlia), hem sol·licitat per escrit i amb caràcter d’urgència una reunió amb la Direcció Territorial per obtenir informació i visió global sobre les diferents opcions i alternatives que recull el projecte, i alhora assegurar la nostra veu i participació en els espais de treball futurs. 

MANTENIMENT DE CAMINS PÚBLICS RURALS

El municipi de Garrigàs presenta una extensa xarxa de camins rurals, superant els 50 quilòmetres, i cada any hi fem diferents actuacions de millora. Aquesta primavera, gràcies a les recents pluges, els camins estan en condicions òptimes per fer aquests treballs. 

PRÒXIMES ACTUACIONS PER AL CONTROL DE PLAGUES

Davant de la gran quantitat de coloms que habiten diversos punts del municipi de Garrigàs, s'han programat dues batudes autoritzades que durà a terme l'associació de caçadors L'Esquirol els  dissabtes 4 i 11 de maig, de les 8,30h fins a les 12h del migdia, aproximadament.

1 2 3 10