PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “DANIEL LLEIXÀ. Tòrcul i Creativitat”

Diumenge 25 de febrer, a les 12 del migdia a l'edifici 1 d'Octubre, presentació del llibre "DANIEL LLEIXÀ, Tòrcul i creativitat".La presentació anirà a càrrec de la historiadora de l'art Mariona Seguranyes i comptarà amb la presència de Francesc Miralles, escriptor de l'obra; Daniel Lleixà, mestre pintor i Pilar Bosch, alcaldessa de Garrigàs. Finalitzarà l'acte amb un vermut per als assistents i una exposició de l'obra de l'artista.

DONEM SUPORT A LA PAGESIA CATALANA 

L'AJUNTAMENT DE GARRIGÀS DONA SUPORT A LA PAGESIA CATALANA I A LES SEVES REIVINDICACIONS: AJUTS DAVANT LA SEQUERA; PREUS JUSTOS I MILLORA D'INCENTIUS FISCALS; REDUCCIÓ DE LA BUROCRÀCIA; COBRAMENT URGENT DELS AJUTS PENDENTS; CONTROLS MEDIAMBIENTALS DELS PRODUCTES QUE VENEN DE FORA; FER FRONT A LES PLAGUES DE FAUNA I ASSEGURAR EL RELLEU GENERACIONAL.

PUNTS D’INFORMACIÓ ENERGÈTICA

El PUNT INFORMACIÓ ENERGÈTICA és un servei d'oficina itinerant oberta a la ciutadania de tota la comarca. Si voleu estalviar energia a la vostra llar, veniu als Punts d'Informació Energètica💡 d'aquest pròxim mes de febrer i un tècnic de l'AGÈNCIA COMARCAL DE L'ENERGIA I CLIMA us assessorarà de forma personalitzada cóm podeu fer-ho. Inscripcions obligatòries: https://citaprevia.gestorn.com/altemporda/#nbb 

EL NOM DE LA NOSTRA ESCOLA . PROCÉS PARTICIPATIU

Aquest curs escolar escollirem NOM per a l'escola de Garrigàs a través d'un procés participatiu. S'ha creat una comissió de treball encarregada de definir les bases d'aquest procés i vetllar per recollir l'opinió de tothom. Aquesta comissió té represtentació de l'equip docent, dels alumnes i antics alumnes, de les famílies, de l'Ajuntament, dels grups polítics municipals i de la gent gran. Si teniu una proposta  podeu enviar-la al correu electrònic "nomescoladegarrigas@gmail.com" o bé dipositar-la directament a la bústia de l'escola, de l'Ajuntament o de l'Ampa. Teniu temps fins al 30 de gener! Recordeu indicar el vostre nom, telèfon i correu de contacte, el nom que proposeu i una argumentació de per què proposeu aquest nom.  Esperem les vostres suggerències!

1 2 3 58