MANTENIMENT DE CAMINS PÚBLICS RURALS

El municipi de Garrigàs presenta una extensa xarxa de camins rurals, superant els 50 quilòmetres, i cada any hi fem diferents actuacions de millora. Aquesta primavera, gràcies a les recents pluges, els camins estan en condicions òptimes per fer aquests treballs. 

XV Festa de la Gent Gran de Garrigàs

Ens plau presentar-vos la programació de la XV Festa de la Gent Gran de Garrigàs que tindrà lloc el pròxim diumenge 19 de maig. Recordeu que cal fer inscripció a l'Ajuntament. Teniu temps fins al dia 10 de maig. Us animem a participar-hi!

PRÒXIMES ACTUACIONS PER AL CONTROL DE PLAGUES

Davant de la gran quantitat de coloms que habiten diversos punts del municipi de Garrigàs, s'han programat dues batudes autoritzades que durà a terme l'associació de caçadors L'Esquirol els  dissabtes 4 i 11 de maig, de les 8,30h fins a les 12h del migdia, aproximadament.

CARTA ALS VEÏNS PER FER FRONT A LA SEQUERA

El municipi de Garrigàs supera significativament el consum d'aigua establert per l'ACA i aquesta setmana l'Ajuntament envia a tots els veïns abonats al Servei Municipal d'aigua una carta per conscienciar de la greu situació de sequera que estem vivint.

1 2 3 63