ACTES DE LA XV FESTA DE LA GENT GRAN DE GARRIGÀS

El passat diumenge Garrigàs va celebrar la XV FESTA DE LA GENT GRAN. Els actes varen començar al migdia amb una Missa a l’església de Sant Miquel que va oficiar mossèn Emili i que va comptar amb la participació de les Veus Empordaneses.

Tot seguit es va celebrar el dinar popular a la sala nova del Centre Cívic. Allà es va fer la fotografia de grup de les persones homenatjades. Un cop a taula, mentre es feia l’aperitiu, l’alcaldessa i regidores varen donar la benvinguda als assistents i varen agrair a les persones voluntàries l’ajuda en la preparació de la festa i la decoració de la sala, que lluïa molt bonica i on es varen exposar fotografies antigues de Garrigàs de l’exposició Garrigàs retrovisual.

Ben dinat es va fer un reconeixement especial a les persones de més edat assistents a l’acte, que enguany han estat l’Ana Pagès Bos, l’Anita, nascuda el 1932 i en  Josep Masdeu Planella, nascut el 1938. Moltes felicitacions a tots dos.

La vicepresidenta del Consell de la Gent Gran de l’Alt Empordà, la Dolors Quer, va explicar als assistents la important tasca que s’està fent per combatre l’edatisme i per lluitar contra les injustícies i els abusos envers la gent gran.

 

Mentre es feia la sobretaula es varen sortejar dos exemplars del llibre “DANIEL LLEIXÀ. Tòrcul i creativitat”” signats i dedicats per l’artista de Tonyà ; cartons de les Quines de Garrigàs, gentilesa de l’Associació Balcó de l’Empordà; entrades dobles per al Fastt, el Festival d’Arts Escèniques Teatre i Territori que se celebrarà el pròxim mes de juliol i tovalloles de piscina. 

Després de les postres, el cava i el cafè es va fer un cremat i va arribar l’actuació dels Americanus amb un repertori d’havaneres i cançons de taverna que ens va emocionar i  va convidar a la participació.

 

En finalitzar la jornada es va obsequiar els homenatjats amb una caixa de fruita variada i una fotografia grupal de record.

Desitgem que totes les persones participants hàgiu gaudit dels actes programats i hàgiu passat una bona estona en bona companyia. Volem donar les gràcies a totes les persones que heu fet possible aquesta festa,  col·laboradores i voluntàries que ens heu ajudat que tot funcionés a la perfecció. I també volem tenir un record especial per a totes aquelles que, pel motiu que sigui, no ens heu pogut acompanyar. Us hem trobat a faltar, però sapigueu que l’any que ve hi tornarem. 

Moltes gràcies per l’agradable jornada i enhorabona a totes!