RESULTATS DE LA PRIMERA FASE DEL PROCÉS PARTICIPATIU DE L’HORT DEL FLEQUER

Ja es poden consultar els documents de resultats derivats de la primera fase del procés participatiu per a la definició d’usos públics de l’Hort del Flequer. S’han redactat un total de tres documents: l’informe de resultats de l’enquesta, l’informe de resultats del taller participatiu i un Resum Executiu que presenta els resultats de forma agregada (el Resum Executiu presenta un darrer apartat de només 3 pàgines on podreu consultar les principals Idees-Força recollides a través dels canals de participació). 

Els documents han estat traslladats a la Regidoria d’Urbanisme, per tal que els prenguin en consideració a fi i efecte d’enriquir l’elaboració d’un esborrany inicial de reforma.

Un cop s’hagi elaborat la proposta de reforma s’iniciarà la segona fase del procés de participació ciutadana, mitjançant la convocatòria d’un nou taller participatiu que servirà per presentar, validar, contrastar i matisar l’esborrany. Aquest segon taller participatiu es farà el divendres 5 de juliol. Us mantindrem informats sobre el lloc i l’hora de la sessió participativa.

 

Consulteu els documents aquí: 

 


Notícies relacionades : 

27/02/24 : SESSIÓ INFORMATIVA

12/03/24 : PRIMER TALLER PARTICIPATIU