AQUEST ESTIU TORNA EL FASTT !

El Festival d’Arts Escèniques de l’Empordà arriba a la seva cinquena edició programant 12 espectacles per aquest estiu. El festival tindrà lloc entre el 29 de juny i el 28 de juliol a Garrigàs i a onze municipis més de menys de 1.000 habitants: Agullana, Ordis, Pont de Molins, Rabós, Sant Climent Sescebes, Sant Mori, Siurana, Vilamacolum, Vilanant i Vilaür.

En aquesta edició, l’aposta continua essent la mateixa: acostar la cultura a les zones rurals i brindar l’oportunitat de descobrir petits municipis altempordanesos. Per fer-ho, es programaran 12 propostes de teatre, dansa, circ i clown de mitjà i gran format, algunes de les quals es veuran per primera vegada a les comarques gironines. Enguany a més, alguns espectacles arriben d’altres comunitats autònomes, com les Illes Balears o Navarra.

Les entrades es posen la venda a través del web oficial www.fastemporda.cat. Per primera vegada, es fa una venda preferent pels veïns i veïnes dels micropobles fins diumenge, que podran comprar les seves entrades amb l’enllaç que l’Ajuntament ha facilitat a través del grup de difusió de whatsapp municipal. Dilluns, 27 de maig, s’obrirà la venda d’entrades al públic general.

 

Espectacle a Garrigàs :

📍Garrigàs (Hort del Flequer)
📆 13/07
⌚️ 22:00h (a les 20h obrim portes)
🎟 12,50€

‘You say tomato’, de la Sala Trono, és una comèdia intensa i profundament humana on el diàleg i la música construeixen una reflexió desacomplexada sobre el sentit i el valor real de l’art en el món. 
També podreu gaudir de la representació del Micropobles a Escena a les 20h! 🎉

Més informació i venda d’entrades a fastemporda.cat i a les oficines de l’Ajuntament de Garrigàs.

Rosó i Santi porten 15 anys vivint junts. La seva història d’amor va començar juntament amb un trepidant projecte musical que els havia de portar, un dia o altre, al capdamunt de l’escena catalana. Els anys han passat i aquest dia no ha arribat. Avui, mentre esperen que les portes s’obrin i el local s’ompli de gent per recuperar part dels diners que han perdut en la seva última gira, no tindran més remei que preguntar-se cap a on va el seu projecte musical, cap a on va la seva història d’amor i quina de les dues coses està destruint a l’altra.