ACTES DEL XIV HOMENATGE A LA VELLESA

Recull fotogràfic: https://youtu.be/z2-SGVf5tQg

Els actes han començat aquest diumenge al migdia a l’església de Sant Miquel amb la missa celebrada a càrrec de mossèn Manel i amb la participació de la coral Veus Empordaneses, amb un repertori de cançons catalanes, havaneres i sardanes que ha convidat a cantar a totes les persones assistents.


Tot seguit ha tingut lloc el dinar popular al centre cívic, en el transcurs del qual s’ha fet un homenatge a les persones assistents a la festa, amb un reconeixement especial a les presents de més edat, enguany hem tingut la casualitat que l’home i la dona més grans són nascuts el mateix dia: el 22 de juliol però de diferents anys.


La Maria Peix Ferrer enguany complirà els 102 anys, nascuda el 1921, sens dubte ella és la persona més longeva del municipi de Garrigàs, un goig que ens hagi pogut acompanyar en aquesta celebració tan especial.L’home de més edat és Josep Masdeu Planella que complirà els 84 anys aquest juliol vinent.

Felicitacions als dos!

Durant el dinar es va fer un sorteig entre tots els assistents i la sort va repartir entrades pel FAST Teatre i Territori, diverses tovalloles de piscina i entrades per la Quina de Garrigàs gentilesa de l’Associació Balcó de l’Empordà.Un cop feta la sobretaula, després el cava, cafè i tertúlia va arribar l’actuació de la Companyia Capa i Espasa, qui amb el seu espectacle Clownppelia va enamorar a tots els assistents.Una festa que ha estat un sentit homenatge a totes les persones grans i que va finalitzar amb el lliurament del present d’una caixa de fruita variada per a cada persona homenatjada i de record una fotografia grupal de la jornada.

Desitgem que hàgiu gaudit de tots els actes i que hàgiu passat una bona estona en companyia de la gent del poble.

Volem donar les gràcies a totes les persones que van fer possible aquesta festa,  col·laboradors i voluntàries que van ajudar a fer que tot funcionés a la perfecció. Sense la vostra ajuda, no hauria estat possible celebrar un esdeveniment tan bonic.

Gràcies per l’agradable jornada i enhorabona a totes!