SEGELL INFOPARTICIPA

L’Ajuntament de la Garrigàs obté per quart any consecutiu el Segell Infoparticipa, una certificació que reconeix les bones pràctiques que es posen de manifest als portals web de les administracions públiques de Catalunya. El segell s’aconsegueix a partir del compliment de tot un seguit de requisits d’informació que l’ens ha de tenir publicada a la web i portal de la transparència i que el ciutadà d’una manera fàcil hi pugui accedir. 

L’Albert Pacheco, tècnic d’administració d’aquest ajuntament, va recollir la certificació de Qualitat i transparència de la comunicació pública local, en l’acte de lliurament que es va dur a terme a la Universitat Autònoma de Barcelona, ahir dilluns.

El segell Infoparticipa és un projecte desenvolupat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB que distingeix la transparència dels webs d’ajuntaments, consells comarcals i diputacions. L’objectiu d’aquesta iniciativa és avaluar la informació que es publica als webs de les administracions públiques per promoure que millori la seva transparència i qualitat.

Si voleu veure el mapa de Catalunya amb els percentatges de compliment de cada municipi podeu clicar AQUÍ