VISITA DELS REIS D’ORIENT

Els Reis d’Orient han arribat a Garrigàs i han rebut la clau que, en una nit màgica com la d’avui, obre les portes de totes les cases del municipi.

Ja ho sabeu, a dormir ben aviat perquè Ses Majestats puguin portar-nos molts regals.

Visca els tres Reis d’Orient !

Que la màgia no s’acabi, que la il·lusió perduri i que la felicitat sigui per sempre.

 

 

 

 

MISSATGE REIAL:

 

BENVINGUDA A SES MAJESTATS ELS TRES REIS D’ ORIENT:

Bona nit a tots els nens i nenes, grans i petits, així com a tots els familiars que ens acompanyen.
En primer lloc, vull donar una càlida benvinguda als nostres estimats Reis d’Orient.
Un aplaudiment fort per al rei blanc Melcior, un altre per al rei ros Gaspar i, finalment, un aplaudiment calorós per al rei negre Baltasar. Sigueu benvinguts al nostre municipi.
Majestats, és un plaer veure com sou estimats pels infants d’aquesta comunitat. La vostra presència ens reconforta i ens recorda que la il·lusió de la infància no coneix límits. Aquest any, els nens i nenes han treballat amb entusiasme, guarnint l’escola amb l’esperit nadalenc, compartint versos i cantant cançons i com podeu veure han il·luminat el camí cap al nostre poble amb els seus fanalets, mostrant-nos la seva creativitat i dedicació.
Majestats, vosaltres que veniu de tan lluny i que teniu la capacitat de ser avui arreu del món, feu que tots els nens i nenes, no només del nostre poble sinó de tot el món, puguin viure lliures de violències i envoltats d’un entorn de pau. Que gaudeixin de la seva innocència, siguin feliços i disposin del necessari per créixer amb seguretat, salut i educació.
I per a les famílies que han afrontat reptes durant aquest any difícil, us demanem per a totes elles molta salut, paciència i fortalesa. Les petites coses tenen un valor gran, i malgrat les dificultats, hem après a trobar-hi màgia.
Que la vostra saviesa s’escampi arreu del món i que les vostres paraules ens ajudin a trobar el que és essencial per a cadascun de nosaltres. I vosaltres nens i nenes, aprofiteu per lliurar les vostres cartes a Ses Majestats, confiant que faran el possible per satisfer tots els desitjos que contenen.

I, finalment, nens i nenes de Garrigàs, sabeu què és aquesta clau?? … Algú de vosaltres sap per a què serveix aquesta gran clau de ferro, que en una nit com la d’avui es torna màgica en mans dels Reis d’Orient?
Aquesta és la clau que en una nit màgica com la d’avui, i només avui, obre les portes de totes i cadascuna de les cases del municipi, perquè ses Majestats puguin portar-vos els vostres regals.
Ja veieu estimats Reis d’Orient, com n’estan de contents els infants del nostre poble, crec que s’han portat tots molt bé aquest any i sobretot no us deixeu cap casa i penseu que a Garrigàs també hi ha els pobles de Vilajoan, Arenys d’Empordà, Ermedàs i Tonyà. I si enguany ens porteu carbó, que sigui només per endolcir els mals moments passats.
Abans d’acabar vull donar les gràcies a l’Associació Balcó de l’Empordà per la fantàstica recepció, que un any més han preparat amb tanta cura.
Així doncs, Majestats … Aquí teniu la clau i us demanem que compliu els desitjos dels infants i els porteu allò que us han demanat en les seves cartes i que considereu que els serà útil i beneficiós.

I ara farem un fort aplaudiment a Ses Majestats, amb tota la nostra estimació i després farem molta atenció per escoltar les paraules que ens volen dirigir.

Visca Els Reis d’Orient!

 

ORGANITZA: Associació Balcó de l’Empordà https://balcodelemporda.com/