PARLEM SOBRE PANTALLES?

Benvolgudes famílies,

Ser pares i mares, avui en dia, no és fàcil, són molts els reptes que heu d’afrontar i no hi ha un manual únic, un dels problemes actuals és l’ús i abús de les pantalles.

Les noves tecnologies i Internet són una eina útil per aprendre, comunicar-se i divertir-se, no obstant això, com qualsevol instrument o activitat, tenen alguns perills, especialment per als més indefensos: els nens i adolescents.

Per això ens fa molta il·lusió invitar-vos a la xerrada/taller que hem preparat per vosaltres i els vostres fills :

 

PARLEM SOBRE PANTALLES ?

Seran dos espais: per una banda una xerrada per als pares i per l’altra un taller per els vostres fills.

 

DIA: 14 DE DESEMBRE

HORA: 18 HORES

LLOC: CENTRE 1 D’0CTUBRE.

 

La xerrada i taller l’impartiran tècnics de l’associació PDS, Promoció i Desenvolupament Social treballa en els sectors de la promoció de la salut i el benestar social, amb una trajectòria de 25 anys gestionant serveis de prevenció de conductes addictives i elaborant materials i programes per treballar l’abús de drogues, l’addicció a les pantalles o l’educació en valors.

 

Amb la col·laboració del Consell Comarcal de l’Alt Empordà

 

Molt important: la vostra prèvia inscripció:  https://view.genial.ly/6193c239b8aa7e0de7dfbcf9/interactive-content-imatge-garrigas

i també a l’Ajuntament 972 568083, al correu administrativa@ajuntamentdegarrigas.cat o bé al link que s’ha enviat per xarxes.