VI FESTIVAL MIRADOR PHOTO GARRIGÀS

Aquest diumenge Garrigàs inicia els actes del VIè Mirador Photo 

Es tracta d’un espai de trobada per compartir experiències entorn del sector fotogràfic. 

El proper diumenge 10 de juny es donarà el tret de sortida a la sisena edició del Mirador Photo a Garrigàs amb un taller de tècniques manuals de fotografia amb smartphone i la inauguració de l’exposició “Camins” de Rafel Bosch. 

Durant el cap de setmana del 16 i 17 de juny s’han programat una sèrie d’activitats posant èmfasi en el món de la fotografia com ponències, exposicions i presentació de treballs fotogràfics d’aficionats amb un sopar popular. Pel  diumenge al matí s’ha programat una gimcana fotogràfica amb diversos premis. 

Sobre el Mirador Photo 

El Festival Mirador Photo, promocionat per  l’Ajuntament de Garrigàs i  l’Inspai (Diputació de Girona), neix d’una iniciativa popular i  és un punt de trobada on professionals, artistes i aficionats a la fotografia puguin compartir el seu treball, els seus 
projectes, les seves idees, les seves aficions i les seves il·lusions. 

La pretensió de l’Ajuntament és que sigui un festival on es pugui  gaudir, viure i sentir la fotografia d’una manera popular i senzilla, en un entorn rural, sense cap més esperit de lucre ni benefici que enriquir-se compartint els treballs i projectes de tots aquells que estimen la fotografia i que la volen fer més accessible socialment, per això, des de fa dues edicions,  ha cedit l’organització a un grup de voluntaris aficionats a la fotografia del municipi. 

Enguany en Lluís Carballo, en Gabriele Ferrini i en Lluís Laporta han liderat, gestionat i preparat tota la programació, conjuntament amb altres voluntaris col·laboradors. 

Cartell informatiu