CELEBRACIÓ DE TOTS SANTS

S’ha preparat la celebració de Tots Sants als dos cementiris existents, el d’Arenys d’Empordà i el de Garrigàs, en aquest últim s’hi han realitzat millores de manteniment i pintura general,  informem també que el Consistori ha aconseguit una subvenció de la Diputació de Girona que permetrà, de cara a l’any vinent, dur a terme un projecte de rehabilitació integral de l’interior, millorant l’accessibilitat i la reordenació de la zona enjardinada del mateix.

 

 

Demanem la vostra col·laboració per ajudar a reduir la proliferació del mosquit tigre, tota la feina que fem entorn de la prevenció aquests dies no només tindrà efectes immediats, sinó que limitarem els mosquits de la temporada vinent.

 

La tradició de Tots Sants, és una festa amb segles de tradició, es remunta a una festa d’origen celta, el Samhain, que marcava l’inici de la letargia hivernal. Des de llavors, diverses cultures han adaptat i modificat els ritus fins a la celebració actual, que combina els actes de record i que enllaça amb altres festes que se celebren arreu del món vinculades amb el culte a la mort, com el Dia dels Morts i Halloween.