OFERTA DE FEINA

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà convoca un procés de selecció per a la contractació laboral temporal de diferents perfils professionals en el marc de la convocatòria d’accions d’ocupació del programa “Salut i Crisi” de Dipsalut.

El projecte “Oficis per a la comunitat: noves oportunitats per sortir de la crisi”, liderat pel Consell Comarcal amb la col·laboració de l’Ajuntament de Figures en el marc de l’esmentada convocatòria de DipSalut, pretén facilitar l’ocupabilitat de persones directament afectades per la crisi amb perfils de risc d’exclusió social en programes comarcals. En aquest sentit, el projecte vol promoure oportunitats laborals per a perfils de risc en les pròpies estructures dels serveis socials bàsics del Consell, promoure la creació de llocs de treball que reverteixin i beneficiïn la població en risc afectada per la crisi, i en tercer lloc, incentivar nous programes comunitaris que facilitin l’ocupabilitat futura de perfils de risc en el territori en activitats productives autogestionades i sostenibles.

Els perfils professionals específics pels que s’ha obert la convocatòria són els següents:

El termini de presentació de candidatures estarà obert entre els dies 11 i 22 de febrer. Les instàncies de sol·licitud s’han de presentar al registre del Consell Comarcal. Podeu consultar les bases específiques dels llocs de treball i descarregar-vos el model d’instància de sol·licitud en aquest enllaç.

Us demanem que ens ajudeu a fer difusió de la convocatòria  a través dels vostres serveis i xarxes de contactes.

Si teniu qualsevol dubte en relació a la convocatòria podeu contactar amb l’Equip tècnic d’inclusió al telèfon 972.67.70.50 o al mail rlo@altemporda.cat.