CAP DE SETMANA DE SANT JOAN

Aquest cap de setmana hem celebrat Sant Joan 2022, amb  clima_oficial posant banda sonora al nostre retrobament.
Gràcies a tot l’equip que ho ha fet possible! #inextremis #sotapressió #somelbalcodelemporda 
Gràcies Associacio Balcó de l’Empordà per la fantàstica organització !

 

I l’endemà inauguració de la piscina i la campanya de sensibilització: GARRIGÀS CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE.

Gràcies per implicar-t’hi 💜

 

El Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere és un acord social, polític i institucional que recull Mesures de Protecció Integral contra la Violència de Gènere, vinculant a tots els partits polítics, poders de l’Estat i societat civil en un ferm compromís en pro d’una política sostinguda per l’erradicació de la violència de gènere.

L’Ajuntament de Garrigàs, s’ha volgut adherir a les accions d’aquest Pacte d’Estat i amb la col·laboració del Ministeri d’Igualtat, iniciem una campanya de sensibilització a la societat sobre el mal que produeixen les desigualtats i les conductes violentes, ajudant a la presa de consciència sobre la magnitud de la violència contra les dones i les conseqüències que té en les seves vides i els seus fills.

Totes les actuacions s’han finançat íntegrament amb subvenció rebuda amb càrrec als fons del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere, del Ministeri d’Igualtat, Secretaria d’Estat d’Igualtat i Contra la Violència de Gènere.

Alhora que us desitgem un molt bon estiu, us demanem que lluïu aquesta tovallola a les platges i piscines, contribuint així amb el vostre petit gra de sorra a la sensibilització d’aquest problema social.

 Alcaldia i equip de Govern.