Equip de govern

El 15 de juny de 2019 es celebra la constitució del nou Ajuntament de Garrigàs. Tots els membres que configuren l’Ajuntament són independents, adscrits a la candidatura Junts per Garrigàs. NO HI HA CAP REGIDOR A L’OPOSICIÓ.

pilar

Pilar Bosch i Bech

Alcaldessa

Àrees de Governació, règim interior, relacions institucionals i comunicació.

alcaldia@ajuntamentdegarrigas.cat

Directora financera d’una xarxa d’entitats de serveis socials. Visc a Garrigàs, a la casa dels avis materns i estimo aquest poble i la seva gent perquè em connecta amb les meves arrels.

Retribució bruta anual: Dedicació parcial del 75%, amb una dedicació mínima de 28,5 hores setmanals i una retribució bruta de 19.999,92 € anuals, dels quals 9.299,07 euros estan finançats pel Departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya a través de les compensacions econòmiques a favor dels ajuntaments perquè abonin retribucions a determinats càrrecs electes locals.

Declaració de béns


pere

Pere Serrano i Garriga

Primer tinent d’alcaldia

Àrees d’urbanisme i Medi Ambient

pserrano@ajuntamentdegarrigas.cat

Ambientòleg. Tècnic en medi ambient, especialitzat en avaluació ambiental de planejament urbanístic. Em passo els estius a la platja gestionant un Xiringuito. Soc molt aficionat a la natura i l’ornitologia. Passejo sovint pels entorns de Garrigàs observant i fotografiant la fauna del nostre municipi.

Indemnització bruta 2020: 2.240 €

Declaració de béns


dolors

Dolors Quer Puntil

Segona tinenta d’alcaldia

Arees de Benestar Social i ciutadania i Educació

dquer@ajuntamentdegarrigas.cat

Jubilada. He estat funcionaria en diverses administracions i voluntària en entitats culturals i socials. El valor més important d’un poble és la seva gent i per això m’agrada continuar aportant la meva experiència i el meu temps a aquest projecte.

Indemnització bruta 2020: 2.240 €

Declaració de béns


carles

Carles Vaello Ordis

Regidor

Àrees de Economia i Hisenda i Emprenedoria, treball i empresa.

cvaello@ajuntamentdegarrigas.cat

CE i MDE per Esade, jubilat. Veí d’Arenys d’Empordà (Garrigàs). Em presento a aquestes eleccions amb la il·lusió de poder dedicar part del meu temps a aquest municipi que tant estimo i, si així ho requereix, transmetre les meves inquietuds socials i la meva experiència professional i vital

Indemnització bruta 2020: 2.160 €

Declaració de béns


nuri

Nuri Teixidor Garrido

Regidora

Àrees de Salut, Infància i Joventut i Esports

nteixidor@ajuntamentdegarrigas.cat

Administrativa fins l’any 2016, actualment pensionista. Filla, neta i besneta de Can Vingut de Garrigàs. Amb moltes ganes de treballar amb i per la gent del municipi de Garrigàs.

Indemnització bruta 2020: 2.240 €

Declaració de béns


jaume 

Jaume Gironella Vila

Regidor

Àrea de Serveis Públics Municipals

jgironella@ajuntamentdegarrigas.cat

Tècnic industrial, jubilat. Visc entre Girona i Vilajoan (Garrigàs), a la casa familiar on vaig néixer. Em complau el fet de col·laborar per al poble i el de treballar per a la terra.

Indemnització bruta 2020: 2.240 €

Declaració de béns


eva

Eva Brugués i Campdelacreu

Regidora

Àrees de Cultura, Festes i Participació

ebrugues@ajuntamentdegarrigas.cat

Veterinària. Treballo en una clínica d’animals de companyia. Visc a Garrigàs, el poble de tots els meus avantpassats i ara també dels meus fills.

Indemnització bruta 2020: 2.240 €

Declaració de béns


 Suplents

Carme Masdéu Marisch

Daniel Lleixà i Borràs


IMG_2471