Alcaldia

Benvolgudes i  benvolguts

Us dono la benvinguda en nom de tot el Consistori i tot just encetat aquest nou mandat, em poso a la vostra disposició per qualsevol consulta, inquietud o proposta de millora que ens vulgueu fer arribar.

Treballarem perquè els nostres espais d’informació, xarxes socials, grups de difusió i web municipal, evolucionin per esdevenir eines que ajudin al Govern obert, la transparència i la participació.

Agafo novament la vara municipal amb il·lusió de poder formar part d’aquest Ajuntament quatre anys més i agraeixo la confiança rebuda, que ha fet que tinguem majoria absoluta per governar.

Defenso el model de governança d’aquest ajuntament. El consistori està al centre, fa de pal de paller, acompanya, impulsa, busca recursos, fa política, dissenya, pensa en el benestar dels veïns i veïnes i garanteix els serveis i les infraestructures necessàries perquè el municipi evolucioni.

En un món tan canviant com el que vivim,  segurament les necessitats sempre van per davant, tenim amenaces: la crisi econòmica, els efectes del canvi climàtic, la transformació del treball, la globalització… Tot això requereix treballar en equip, des del més local, amb clau territorial i supramunicipal i de la mà de l’agenda 2030 pel seu poder de transformació, ja que posa la igualtat i la dignitat de les persones al centre i fa una crida per a canviar el nostre estil de desenvolupament, tot respectant el medi ambient.

El nostre ajuntament ha de ser impulsor d’aquestes transformacions petites i grans, a tot el nostre municipi, no són actuacions concretes deslligades de les decisions del dia a dia,  és incloure la visió de l’agenda 2030 a tot el que fem i farem.

I perquè hi ha moltes maneres de fer les coses, crec que soms responsables d’escollir la que generi més impacte positiu pel municipi i a la seva gent, buscant el màxim consens i representació. Com és sabut hem ofert formar govern conjuntament els 7 representats i des d’aquí volem deixar pales que respectem la decisió dels tres regidors/es de la candidatura Som Garrigàs que han escollit declinar l’oferiment i mantenir-se a l’oposició.

No dubteu que treballarem per afrontar els reptes que tenim al davant i per tenir el millor ajuntament possible. Moltes gràcies per la confiança, desitgem que trobeu en aquest espai web tot allò que necessiteu.

 

Salutacions,

Pilar Bosch i Bech

Alcaldessa de Garrigàs


Biografia: Directora financera d’un grup d’entitats d’iniciativa social i compagino la feina amb l’alcaldia. Sóc alcaldessa de Garrigàs des del 15 de juny de 2017.

Web municipal garrigas.cat

 


Twiter: @GARRIGASpuntCAT

Facebook: Ajuntament de Garrigàs

Whatsapp municipal:  632 675 994