Alcaldia

foto carnet 2 pilarBenvolguts i benvolgudes,

Us escric aquesta benvinguda en nom de tot el Consistori i tot just encetat nou mandat, em poso a la vostra disposició per qualsevol consulta, inquietud o proposta de millora que ens vulgueu fer arribar.

A la web oficial de l’Ajuntament Garrigàs, trobareu un espai amb la informació que  evoluciona per a esdevenir una eina que ajudi al Govern obert, la transparència i a la participació.

Les xarxes socials i les tecnologies de la informació i de la comunicació ja fa uns anys que han esdevingut part de la nostra vida quotidiana, és per això que el municipi disposa  també de diverses xarxes socials que ens ajuden a establir canals de comunicació i difusió amb les persones interessades.

L’activitat social al municipi és molt viva, amb l’Associació Balcó de l’Empordà, la Comissió de joves, les comissions de festes dels pobles, el Festival Photo Mirador, el grup de teatre el Bastarral .. a més d’altres iniciatives privades que promocionen activitats, cursos i esdeveniments , que tots junts donen visibilitat al municipi i promocionen la cohesió social.

Us saludem un renovat equip de govern amb ganes de treballar per desplegar el major nombre de projectes i amb ànim de representar el màxim nombre de persones, més enllà de les ideologies i mirant sempre el bé comú del poble.

Moltes gràcies per la confiança, desitgem que trobeu en aquest espai web tot allò que necessiteu.

Salutacions,

 

Pilar Bosch i Bech

Alcaldessa de Garrigàs


Biografia: Directora financera d’una xarxa d’entitats de serveis socials. Sóc alcaldessa de Garrigàs des del 15 de juny de 2017.

Web oficial: www.ajuntamentdegarrigas.cat

Web municipal: garrigas.cat


Twiter: @GARRIGASpuntCAT

Facebook: Ajuntament de Garrigàs

Whatsapp municipal:  632 675 994