INAUGURACIÓ DEL NOU LOCAL SOCIOCULTURAL

Diumenge, 27 d’agost de 2017

INAUGURACIÓ DEL NOU LOCAL SOCIOCULTURAL

 

La darrera part de l'acte va ser la inauguració de l'edifici sociocultural, amb tallada de cinta per part del Vicepresident de la Diputació Fermí Santamaria i l'alcaldessa Pilar Bosch i un cop dins l'edifici es va descobrir una placa commemorativa de l'homenatge fet a Josep Masoliver, ja que la sala principal portarà el seu nom.
 

Un nou recurs molt esperat pel municipi i que estarà dividit en varis espais: una sala polivalent que oferirà servei de biblioteca i també activitats participatives, com ara classes de ioga, gimnàstica per a la gent gran o tallers de memòria; un espai d’office-menjador que serà utilitzat pels alumnes de l’escola (i que permetrà recuperar l’aula de l’escola que fins ara es feia servir de menjador) i un espai reservat a la gent gran. L’equipament té, a més, lavabos adaptats i un espai d’emmagatzematge.
 

Estem convençuts que aquest espai ens feia falta, té unes bones dimensions, sales acollidores i molta flexibilitat per a diferents usos, estem segurs que serà molt útil i des de l'Ajuntament hi posarem tots els mitjans al nostre abast, perquè us el feu vostre, de totes i tots.
 

Aquest local en breu disposarà d'un sistema d'accés amb targeta electrònica (com el sistema que tenim a la zona de gestió de residus), això permetrà que les persones que siguin promotores i/o responsables d'activitats tinguin un sistema d'accés fàcil i autònom a les instal•lacions.
 

Aquest projecte ha tingut un pressupost d'obra de 103.518,68 euros, i volem donar les gràcies a la Diputació de Girona, que ha cofinançat el projecte amb 70.000 euros, i a la solvència del nostre Ajuntament que ha pagat la resta a càrrec de les seves reserves.


Així mateix, està previst que a partir del 2018, el subministrament de calefacció al centre es faci mitjançant una xarxa de calor alimentada per una caldera de biomassa que també distribuirà aigua calenta a l’escola, el dispensari, el centre sociocultural i el centre cívic. Aquesta caldera, que funcionarà amb estella forestal, substituirà el subministrament actual, que s’està fent amb fons d’energies no renovables com el gasoil i l’electricitat. Aquesta inversió es realitzarà amb el suport econòmic del programa «Beenergi» de la Diputació de Girona i l’Ajuntament.

 

  

  

 

CONTACTE amb nosaltres

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Acceptar